Storm Lucky Larsen Masters avgörs i helgen - Jesper Svensson i topp

I helgen avgörs Storm Lucky Larsen Masters. Jesper Svensson leder just nu tävlingen efter att ha fått fått ihop 1519 poäng över sex serier i squad 20 under fredagen.

Resultat
Livestream
Scoring
Storm Lucky Larsen Masters på FB

Kvalet avslutas under lördagen i Helsingborg med fyra squadar. Tvåa i kvalet är i nuläget Robin Ilhammar men som nu är på plats i Frankrike för junior-EM. Trea är James Blomgren med 1478. På söndag genomförs finalspelet. Topp 10 avancerar direkt till finalsteg 2 och plats 11-40 inleder i finalsteg 1. 

Martin Larsen om tävlingen hittills:
– Generellt har spelnivån blivit bättre och bättre under veckan utöver några riktigt fina slagningar förra helgen. Stora delar av Sverigeeliten har gjort bra resultat. Det blir spännande när det avgörs i helgen. Vänsterhänta spelare som Jesper (Svensson) och James (Blomgren) har god chans. Karl Wahlgren har gjort det riktigt bra på hemmaplan och kan utmana om segern. Man ska heller inte räkna bort Dominic Barret. Arrangemanget har flutit på jättebra och det är ett rutinerat gäng här i Helsingborg som även nyss hade hand om U21-VM. Vi hoppas att det fortsätter så i helgen. 

Linus Wirén   03 september 2022 07:00