Pontus Andersson på fjärde plats i Just Bare PBA Indiana Classic

Pontus Andersson kvalade in till första huvudtävlingen för PBA-säsongen i Just Bare PBA Indiana Classic. Väl där har han fortsatt att leverera för fullt och klättrat mer och mer i resultatlistan. Inför topp 24 är han på fjärde plats i tävlingen. Jesper Svensson är 23:a.

Efter flera uttåg direkt i förkvalet har det lossnat rejält för Pontus Andersson i Just Bare PBA Indiana Classic. Andersson kvalade in till huvudtävlingen i Indiana och har därefter stått för riktigt starka insatser och klättrat mer och mer i resultatlistan. Andersson är vidare som fyra till topp 24 med på 947 poäng över par efter att bland annat ha slagit till med en 300-serie i topp 32. Jesper Svensson klarade också cutten och är på 23:e plats, 716p över par. EJ Tacket är i ledning på +1110. Kim Bolleby åkte ut i kvalet och blev 62:a i tävlingen.

Idag kl 16.00 (svensk tid) står 6 serier på programmet i topp 24 och sedan går topp 12 vidare och spelar 6 serier ytterligare med start vid midnatt (svensk tid). Därefter avancerar topp 5 till stegfinalen som spelas natten till söndag.

Resultat

Livestream

Mer info om tävlingen

Linus Wirén   22 februari 2024 10:13