Lyckad Skånestafett genomförd

Det var fullt hus i Eslövs Bowling igår när ungdomstävlingen Skånestafetten genomfördes. Ungdomarna fick träffa flera landslagsprofiler och stämningen var på topp.
– Det var en superhärlig dag, säger Anna Andersson.

Anna Andersson var en av nio landslagsspelare som var på plats i Eslöv under gårdagen. Köerna var långa till de blågula profilerna som skrev autografer på idolkort. 73 ungdomar kom till start i Skånestafetten och tävlingen vanns av BK Frigg. Tvåa blev IS Göta och på tredje plats kom Tingsryd KK. När stafetten var färdigspelad genomfördes en lottning där några av ungdomarna sedan fick spela tillsammans med landslagsspelarna.
– Det var en fantastisk stämning. Det var kul att se så många duktiga och tävlingsinriktade unga. Det bådar gott för framtiden, säger Anna Andersson.
Tycker du att fler klubbar borde satsa på liknande koncept?
– Definitivt. Jag tror att många barn och ungdomar blir väldigt inspirerade av sådana här dagar. Både för att vilja utvecklas i sin bowling men också för att det är kul att träffa andra unga med samma intresse.

Sevim Mehmet från Eslövs Bowling var nöjd med arrangemanget.
– Det blev en fantastisk dag som bjöd på så mycket glädje och inspiration.

Följande landslagsprofiler var på plats vid Skånestafetten: 
Anna Andersson
Carl Eklund
Ottilia Gunnarsson
Emma Halttunen
Nora Johansson
Elissa Mehmet
Martin Paulsson
Cajsa Wegner
Jenny Wegner

Vi har problem med hemsidan för tillfället och kan inte ladda upp några nya bilder just nu. Kolla in bilder från Skånestafetten på vår Instagram och Facebook. 

Linus Wirén   02 maj 2023 20:52