Sverige trea i squad 1 i 3-manna

Markus Jansson, Martin Larsen och Mattias Wetterberg ligger på tredje plats efter att ha spelat tre serier i squad 1. Imorgon eftermiddag spelar teamet de tre resterande serierna.
– Vi kämpar på och förhoppningsvis kan vi fortsätta hänga på där uppe imorgon, säger Mattias Wetterberg. 

Squad 1 i 3-manna spelades under förmiddagen i Wittelsheim. I första serien stämde det inte riktigt för Sverige lag 1 och de fick ihop 659 poäng. I andra serien ökade trion till 701 poäng där bland annat Markus Jansson slog 268 poäng. Inför den tredje serien låg de på femte plats. Den tredje serien blev den bästa i dagens block för blågult där de tillsammans fick ihop 729 poäng. Mattias Wetterberg svarade för 268 poäng i den tredje serien och Sverige avancerade till en tredje plats med 2089 poäng.
– Jag tycker att det var ett bra första pass och vi är med där uppe och det är det viktiga. Martin har det lite gnetigt men han spelar bättre än vad poängen visar. Det är tufft att se hur han får kämpa för varje poäng. Det var skönt att Markus och jag fick iväg några höjdare. Vi har bra snack i laget. Förhoppningsvis kan vi få några riktigt höga serier tillsammans som lag imorgon och fortsätta hänga på där uppe, säger Mattias Wetterberg. 

Tyskland stod för en riktigt stark insats i första blocket och är i ledning på 2289 poäng. De resterande tre serierna i squad 1 spelas imorgon med start kl 14.00.

Kl 14.00 intar Pontus Andersson, James Blomgren och Jesper Svensson banorna i squad 2 i Cristal Bowling.

Resultat
Livestream
Livescore

 

Linus Wirén   13 juni 2023 13:19