Sverige sexa efter 3 serier i 5-manna

Sverige ligger på sjätte plats efter tre serier i 5-manna med 3208p. Det har 19 poäng upp till tvåan Danmark. I All Event leder Jesper Svensson när tre serier återstår.

Hemmanationen Finland var starkast i de tre första serierna i 5-manna. De leder på 3354 poäng. Sverige fick en tuff start där de slog 967 poäng. De lyfte sig i andra där de fick ihop 1124 och i tredje blev det 1117 och de kunde plocka placeringar. 
– Det är en kämpig distans och det där är svårt att bli ordentligt varm. Det är tufft att få till de små justeringarna för man får sitta och fundera alldeles för länge mellan slagen. Vi repar oss bra de sista två serierna men vi behöver slipa till det ytterligare imorgon, säger Jesper Svensson. 

Med 3 serier kvar i All Event så leder fortfarande Jesper Svensson. Han har 4855 poäng och tvåa är Tomas Käyhkö, Finland, med 4818 poäng. 
– Det blir vad det blir. Man får inte ha så många spelpass som idag om det ska bli något All Event-pris. Jag får höja mig tills imorgon så får vi se hur det går, säger Svensson. 

Resultat

Linus Wirén   08 juni 2022 21:56