Sverige lag 1 fyra i squad 1 i mixed

Sverige lag 1 blir fyra i squad 1 i mixed på 2075 poäng.
– Vi gör det bra och det är bara att hoppas att det räcker till matchspel, säger William Berggren.

Det är svalare i Helsingborg idag jämfört med de senaste dagarna och William Berggren upplevde att det var skillnad på banorna.
– Det svänger mer överlag och blir lite variation på banan som vi inte stött på tidigare. Sedan blir spelet lite annorlunda när man spelar tjejer och killar tillsammans och kör varannan ruta, säger Berggren och fortsätter:
– Vi ställer några hål på slag som egentligen är bra. Det känns mest som otur sedan är ju vissa slag inte helt hundraprocentiga och det finns alltid mer att hämta. Jag tycker annars att vi löser det bra och tar det slag för slag. Det är väldigt kul att spela mixed och det blir en härlig lagkänsla.

Sverige nådde högst poäng i serie två och sju när de fick ihop 237. Hanna Engberg menar att det blir en extra utmaning att spela mixed men att de fixade det på ett bra sätt. 
– Killarna spelar med uretan som påverkar banorna för tjejerna som är inte är vana att det är så mycket uretan. Men vi gnetar på och täcker våra rutor. Jag tror att det ska räcka för att nå matchspelet, säger Hanna Engberg.

USA vann squad 1 på 2195 poäng. Squad två drog igång 12.30 och Sverige lag 2 spelar i squad 3 med start kl 15.30.

Resultat

Linus Wirén   28 juni 2022 15:33