Svensson utslagen i PBA Players Championship - späckat schema kommande vecka

Jesper Svensson åkte ur i topp 12 i finalspelet av PBA Players Championship efter förlust mot Keven Williams.
– Det var inte tillräckligt bra från min sida. Totalt sett tycker jag ändå att jag gör en bra tävling, säger Svensson. Nu väntar en späckad vecka med Roth/Holman PBA Doubles och SM-slutspelet.

Jesper Svensson har spelat klart i säsongens sista majortävling. Det tog stopp i topp 12 mot Keven Williams som vann med 232-167.
– Det var inte så mycket att säga om det och det var inte tillräckligt bra från min sida, säger Jesper Svensson och fortsätter:
– Totalt sett tycker jag ändå att jag gör en bra tävling. Stegfinal i en major är såklart ett klart godkänt utfall även om avslutningen såklart känns en aning tung för tillfället.

Förlusten betyder dock att Jesper Svensson kan spela SM-slutspelet för Pergamon nästa helg. Om han hade vunnit två matcher i finalspelet så hade avgörandet i topp fyra väntat för Svensson nästa helg. Jesper Svensson och Pergamonkollegorna Kim Bolleby och Osku Palermaa har ett späckat schema kommande vecka. Innan det är dags för SM-slutspelet väntar Roth/Holman PBA Doubles som börjar på tisdag och håller på till på torsdag. Svensson bildar dubbelpar med Kyle Troup och firma Bolleby/Palermaa spelar ihop.
– Jag tror alltid att vi har goda chanser i dubbel på förhand. Vi får se hur veckan utspelar sig men vi känner oss redo, säger Jesper Svensson.

Därefter är planen att ansluta till laget och SM-slutspelet under tidig fredagsmorgon.
– SM-slutspelet är alltid roligt. Det är inte optimalt tidsmässigt men jag ska försöka hinna hem i tid och göra mitt bästa för att hjälpa laget till ytterligare ett guld, säger Jesper Svensson.

Resultat

Mer info Roth/Holman PBA Doubles

Livestream

Linus Wirén   07 maj 2023 19:32