Svenska Bowlingförbundet söker Utbildnings- och Systemansvarig

Svenska Bowlingförbundet söker en utbildnings- och systemansvarig. Läs hela annonsen här.

Svensk Bowling består av en bred verksamhet som innefattar både bredd och elit och är en idrott du kan utöva hela livet. Två centrala delar av verksamheten består av förbundets utbildningsverksamhet och resultatsystemet BITS 2.0. För att ta ytterligare steg i utvecklingen för svensk bowling söker vi nu en Utbildnings- och systemansvarig som ska ha administrativt ansvar och utvecklingsansvar för dessa två delar. Utöver detta
kommer det även i tjänsten ingå att vara stöd till den övriga organisationen vad gäller IT-frågor.

Resultatsystemet BITS 2.0 har funnits inom förbundets verksamhet en längre tid och där pågår en ständig utveckling. I tjänsten ingår det administrativa ansvaret för BITS 2.0 samt ansvaret att utveckla systemet ytterligare för att vi ska kunna erbjuda så bra service som möjligt till våra medlemmar.

Du erbjuds en utvecklande tjänst på en arbetsplats som präglas av en god stämning. Du kommer att få vara kreativ i din roll och få påverka innehållet i arbetsuppgifterna på ett självständigt sätt. Utöver detta kommer du ha mycket kontakt med ideellt engagerade människor ute i våra föreningar och distrikt som verkligen brinner för sina uppdrag.

Sista ansökningsdag är den 4 september 2022. 

Linus Wirén   11 augusti 2022 15:37