Passa på att nominera ungdomsspelare till TSYA 2023 - anmälan öppen till fredag 2/12

Passa på att nominera spelare till Team Sweden Youth Academy 2023. Nomineringarna behöver vara inskickade senast fredag 2 december till Svenska Bowlingförbundet.

TSYA är en satsning på de ungdomar som bedöms ha god möjlighet att representera ett svenskt juniorlandslag. Syftet är att utveckla våra unga bowlingspelare och förbereda dem för en elitkarriär.

TSYA består av 10 lektioner och genomförs vid fyra samlingar under året i lägerform.
Alla deltagare får en egen träningsplan och genomförandet av planen följs upp av en dedikerad tränare genom personlig uppföljning av sin utveckling.

För att kunna bli antagen till TSYA ska man vara född 20050901 eller senare. (Valbar för JEM 2024). Det finns max 20 platser i Team Sweden Youth Academy 2023.

Alla kan nominera deltagare till TSYA. Deltagandet i TSYA är kostnadsfritt men spelaren får själv stå för resa, boende och mat.

Maila nomineringen till sbf@swebowl.se senast den 2 december. Hör av er till samma mailadress om ni har frågor kring TSYA.

Mer info finns i inbjudan här.

Nomineringsblankett finns här.  

Maila nomineringen till sbf@swebowl.se senast den 2 december. Hör av er till samma mailadress om ni har frågor kring TSYA.

Linus Wirén   28 november 2022 14:38