Nu till helgen är det dags för ordförandekonferensen som i år arrangeras i Uppsala.
Det blir två späckade dagar på Clarion Hotel Gillet där representanter från distrikten, förbundsstyrelsen och förbundskansliet träffas.

Efter att förra årets ordförandekonferens enbart genomförts digitalt så är i år de flesta deltagare på plats i Uppsala och även en handfull representanter är med på distans.
På programmet står en rad olika ämnen. Bland annat kommer nya rekryterings- och utbildningsprojekt att presenteras. Som Swebowl tidigare berättat kommer utredningen kring damserien också att redogöras och det blir även dragning samt arbetspass om återstartsstödet.
Svenska Bowlingförbundets generalsekreterare Peter Hodor ser fram emot helgen.
– Det är alltid intressant med ordförandekonferens och att få möjligheten att diskutera frågor som för svensk bowling framåt. Jag hoppas på bra och spännande diskussioner.

Jan Wiede ordförande i Svenska Bowlingförbundet är också förväntansfull inför konferensen.
– Det är alltid spännande att träffa alla distriktsordförandena och det är ett bra tillfälle att få extra inblick i hur läget är runt om i bowling-Sverige, säger Wiede och fortsätter:
– Det finns gott om intressanta punkter på dagordningen. Bland annat kommer vi att lägga mycket tid på återstartsstödet och tillsammans ta fram bra förslag på vad man kan söka stöd för. Vi hoppas att ännu fler distrikt och föreningar tar tillfället att ansöka om återstartsstöd.

Linus Wirén   04 februari 2022 09:05