Nytt avsnitt ute av Svenska Bowlingpodden

I det fjärde avsnittet av Svenska Bowlingpodden blir det en stor intervju med Jesper Svensson. Bland annat om segern i Mora, om höjdpunkterna under 2023 och om kommande PBA-säsong. Vi snackar även med Ing-Marie Billgren som utsetts till årets paraledare av Svenska Bowlingförbundet. AIK International Tournament börjar på annandagen och Ian Robinson ger oss det senaste inför tävlingen. 

Mitt i julruschen är Svenska Bowlingpodden här med ett fjärde avsnitt.

I podcastsäcken hittar vi flera spännande klappar i form av intervjuer och bowlingsnack.

Det blir en stor intervju med Jesper Svensson. Bland annat om segern i Mora, om höjdpunkterna under 2023 och om kommande PBA-säsong som endast är några veckor bort. Hur är livet på touren och vad krävs för att Svensson ska bärga en 12:e PBA-titel?

Ing-Marie Billgren utsågs till årets paraledare i november av Svenska Bowlingförbundet. Lagom till jul så är hon med i podden. Vi pratar om hennes ledargärning där hon verkat på flera plan inom parabowlingen och om BK Skoj som hon bildade för drygt 35 år sedan.

En Europatourtävling är precis färdigspelad och en annan står i startgroparna. Anrika AIK International Tournament börjar på annandagen. Vi snackar med Ian Robinson som är Tournament Director och hör om det senaste inför tävlingen.

God lyssning!

Lyssna via Acast

Lyssna via Spotify

Lyssna genom Podcaster

Linus Wirén   21 december 2023 14:14