Kyle Troup och Jesper Svensson femma i Roth/Holman Doubles

Det blev ingen tredje titel för Jesper Svensson och Kyle Troup i Roth/Holman Doubles. De förlorade i första matchen av stegfinalen mot Mitch Hupé och Packy Hanrahan med 231-182.

Jesper Svensson och Kyle Troup kom på fjärde plats i matchspelet förra helgen i Roth/Holman Doubles som likt World Series spelas i Allen Park, Michigan. Stegfinalen avgjordes förra söndagen men sändes i Fox Sports först igår kväll. Firma Svensson/Troup har två titlar i tävlingen och har stått som segrare 2017 och 2020. Men det blev inget nytt segerjubel för duon i år då det tog stopp redan i första matchen mot Mitch Hupé och Packy Hanrahan. Hupé/Hanrahan vann matchen med 231-182 och Svensson/Troup slutade

Götaspelaren Andrew Anderson och Kris Prather som hade avancerat som etta till stegfinalen vann Roth/Holman Doubles efter finalseger över Bill O’Neill och Jason Belmonte med 233-215.

Idag fortsätter World Series med stegfinalen i Cheetah Championship. Natten till onsdag kl 01.00 svensk tid är det dags för Jesper Svensson att inta banorna igen då stegfinalen i Scorpion Championship står på programmet. Svensson fick wild card-platsen till stegfinalen då han var högst seedad av de spelarna som åkte ut i kvartsfinalen av matchspelet i Scorpion Champiobnship. I första matchen i stegfinalen ställs han mot Jason Belmonte.

Jesper Svensson blev även tvåa i kvalet till PBA World Championship där alla 45 serier i Cheetah, Shark och Scorpion räknas samman. Matchspelet för topp 16 genomförs på torsdag.

Roth/Holman Doubles mer info och resultat

Livescore

Linus Wirén   15 april 2024 09:49