Kajsa Samuelsson fyra i squad 1 i singelkvalet

Kajsa Samuelsson blev fyra i squad 1 i singelkvalet. Hon fick ihop 1210 poäng över 6 serier. Elissa Mehmet kom på nionde plats i squad 1 med 1188 poäng. 

Stella Lökfors, Finland, hade lika många poäng som Kajsa Samuelsson i kvalet men Samuelsson hade högre poäng i den sista serien, vilket gör att hon tar en semifinalplats om ingen avancerar förbi från squad 2. Elin Bergqvist och Lova Nilsson inledde spelet i squad 2 vid 13.25. Topp fyra från kvalet går vidare till semifinal. 

Vi fick sedan en pratstund med Kajsa Samuelsson när två serier var spelade av squad 2. 
– Jag började med ett reaktivt klot men bytte till uretan halvvägs in i första serien. Det var dumt att jag inledde med reaktivt men jag trodde att jag skulle hitta spelet med det också. Sedan var det lite nerver också men det släppte efter första serien. Jag är glad att jag klarade pari och att det funkade bra att spela uretan. Det kommer inte räcka någonstans ser vi nu när de har spelat två serier i squad 2 och flera har gjort väldigt höga poäng. Vi får hoppas på att Elin fixar en semifinalplats som har börjat väldigt bra, säger Kajsa Samuelsson.

Livestream 
Resultat 

Linus Wirén   26 mars 2024 13:38