Jesper Svensson vidare till stegfinal i PBA Scorpion Championship

Jesper Svensson är vidare till stegfinal i PBA Scorpion Championship. Han avancerar som femma till stegfinalen genom att vara högst rankad av de som förlorade i andra matchen. James Blomgren förlorade i första matchen mot Justin Knowles. Stegfinalen avgörs natten till onsdag 17/4. 

 

 

Jesper Svensson vann första matchen i topp 16 över Ryan Ciminelli med 3-2 i serier. I andra matchen blev det dock förlust mot Keven Williams med 3-1. Jesper Svensson var näst högst seedad i matchspelet. Eftersom förstaseedade Matt Russo vann båda sina matcher så var Svensson högst rankad av de som förlorade i andra matchen och han gick vidare som femma till stegen. 

James Blomgren förlorade mot Justin Knowles i den första matchen. Blomgren ledde med 2-0 men Knowles kom tillbaka och vände till seger med 3-2.

Stegfinalen avgörs natten till onsdag 17/4 kl 01.00 (svensk tid) och sänds på Fox Sports.

1. Matt Russo
2. Patrick Hanrahan
3. Keven Williams
4. Jason Belmonte
5. Jesper Svensson

Resultat

Idag börjar kvalet i PBA Shark Championship. Den första kvalomgången över fem serier inleds kl 17.00 (svensk tid) och den andra omgången startar vid midnatt. Tävlingsupplägget är samma som vid Cheetah och Shark Championship. 

Livestream

Livescore

Foto: PBA

Linus Wirén   12 april 2024 09:35