Fartfylld lägerhelg för parabowlare

Under helgen samlades 12 parabowlare för läger i Höllviken med Mia K. Årberg och Mikael Engström i ledningen. Schemat var fullt från morgon till kväll, där vi fyllde Staffanstorps bowlinghall för spel.

Spelarna fick testa på olika banprofiler, en rad olika övningar med inslag av störningsmoment ute på banan, som dansande och sjungande ledare. Målet var att träna på att koncentrera sig på rätt saker och hålla fokus på det som är viktigt i stunden oavsett vad som sker runt omkring eller inuti oss.

Helgen bjöd även på en kort workshop där vi diskuterade koncentration och rosa elefanter tillsammans med vår verksamhetsutvecklare som även har en bakgrund som idrottspsykologisk rådgivare.

Söndagen började med en promenad, innan det bar av till Höllvikens boxningsklubb där deltagarna fick träna tillsammans med boxningslandslagets tränare Lina Skoghagen. En uppskattad aktivitet hos deltagarna där de fick upp pulsen ordentligt. Trots fullspäckat schema hans det med en härlig grillkväll, de modiga badade i havet och ett annat gäng spenderade tid i polen. Det var mycket skratt och stort engagemang från deltagarna som gav allt under hela helgen, trots att mycket var nytt och dagarna långa.

09 augusti 2022 12:26