Det tredje avsnittet av Svenska Bowlingpodden är ute

I avsnitt 3 av Svenska Bowlingpodden blir det extra fokus på damernas och herrarnas elitserie med flera spännande gäster. 

I programmet blir det en längre intervju med William Svensson om bland annat hans klubbyte från silverlaget Kaskad till mesta mästarna Team Pergamon. Partillelaget toppar elitserien just nu på samma poäng som tvåan Team Clan och Svensson ger sin syn på deras säsong hittills. Han berättar även om PBA-satsningen som hägrar 2024.

Vi pratar med Anna Andersson som var på turné med sitt Spader Dam senaste helgen där de spelade fyra matcher i lika många hallar. Det blev idel storsegrar och Helsingborgslaget gick upp i serieledning i en haltande tabell. Nu blickar Andersson mot ännu en fullspäckad helg då det är dags för sammandrag i Skövde för alla lagen i damernas elitserie.

Vi kollar läget med Patrick Backe som laddar för fullt för måndagens match mellan IS Göta och Team Pergamon i Olympia Bowling. Svenska Bowlingförbundet sänder matchen på sin youtubekanal och i Helsingborg kommer det att bjudas på en härlig inramning med flera aktiviteter vid sidan av matchen. Vi ringer också upp Magnus Johnson som ska kommentera måndagsmatchen och får en analys av höstsäsongen hittills i damernas och herrarnas elitserie.

Trevlig lyssning!

Ni hittar Svenska Bowlingpodden på de flesta poddplattformarna.

Lyssna via Acast här

Lyssna via Spotify här

Lyssna genom Podcaster

Linus Wirén   23 november 2023 11:58