Herrarna vann två av tre matcher i andra blocket

Efter ett tufft första pass så gick spelet bättre för de svenska herrarna i andra blocket i Team. De vann två av tre matcher och ligger på delad åttonde plats i matchspelet.
– Vi tog bättre beslut i andra blocket, säger Martin Larsen.

Efter en seger på fyra matcher i första passet så fick Sverige ladda om för andra blocket och tre matcher ytterligare under torsdagen. Det började dock tungt med förlust i två raka serier mot Australien. I andra matchen lyfte spelet och de vann övertygande mot Singapore. I sista matchen tog Sverige dagens tredje seger genom att vinna med 2-0 mot Bermuda.
– Av någon anledning började vi lite stelt idag, mindre bra slag och dåliga beslut. Vi snackade igenom taktiken till andra passet och höjde oss. Det var starkt att vi kunde vinna de två sista matcherna efter att ha förlorat mot Australien, säger Martin Larsen.

Robert Andersson om dagens två block:
– Killarna hade det lite stökigt i första blocket. De lösningarna som de valde ledde till många strike men även en hel del hål. Mot slutet spelade de säkrare och det gick bättre. Efter förlusten mot Australien i andra passet jobbade de upp sig och det var stabilt spel mot Singapore och Bermuda. Vi hoppas och tror att de här lösningarna ska funka även imorgon.

Imorgon spelar herrarna fyra matcher med start ca kl 05.30.

Resultat
Tidsprogram

Linus Wirén   17 november 2022 15:49