Ett nytt avsnitt är ute av Svenska Bowlingpodden

I avsnitt 8 blir det en hel del fokus på Strikejakten. I podden snackar vi med Johan Ekström från Svenska Bowlingförbundet som skapade konceptet och får även en pratstund med Annika Grönvall som är ledare i Åkeshovs Bowling Center. Det blir även en intervju med förbundskapten Robert Andersson. På tisdag presenterar han laget till damernas EM.

Det är drygt två år sedan som Svenska Bowlingförbundet lanserade Strikejakten. Ett träningskoncept för barn 7-12 år där man lär sig bowling på ett lekfullt och spännande sätt.

I Svenska Bowlingpodden snackar med Johan Ekström från Svenska Bowlingförbundet som ligger bakom Strikejakten. Vi hör hur det gick till när han skapade konceptet, hur träningsverktyget fungerar och vad visionen är med Strikejakten på sikt.

Vi har också med oss Annika Grönvall från Åkeshovs Bowling. Annika är ledare i hallens förening Bromma Bowlers och hon berättar om hur de har utvecklat deras barn- och ungdomsverksamhet genom Strikejakten.

I podden får vi även en rapport från Robban Andersson. Förbundskaptenen har varit i USA och laddar nu för en spännande helg i Örebro och Lindesberg med Team Sweden Dam respektive juniorlandslaget. Vi hör mer om det och hans tankar inför tisdagens laguttagning till damernas EM i juni.

Lyssna på Svenska Bowlingpodden här: 

Lyssna via Acast

Lyssna via Spotify

Linus Wirén   08 mars 2024 13:42