Grattis Anette Bergman, Fyrishof BK

Vi säger stort grattis till Annette Bergman i Fyrishof BK

Söndagen den 12 mars så avgjordes finalerna i första upplagan av Merci Ladies Open som spelades på nya Strike och Co i Örebro, mycket glädjande att det arrangera fler damtävlingar.

Tävlingen var indelad i två klasser HCP och Open. Från Uppland hade vi ett antal spelare på plats i båda klasserna. 

I HCP-klassen hade Uppland två finalister med genom Anette Bergman, Fyrishof BK och Lisa Hellsten, Uppsala BC 90.

I finalsteg 1 tog sig Anette Bergman vidare till karusellen steg 1 där Lisa Hellsten klev in i finalspelet, tyvärr lyckades inte Lisa ta sig vidare men det gjorde Anette Bergman, från karusellen steg 2 så togs sig Annette vidare genom av bli topp fyra som skulle spela vidare där en spelare skulle falla bort över en serie till det bara var två spelare kvar och där fanns fortfarande Annette med. I finalen som spelades över en serie möte Anette Esther Lehrman, BK Hallandia, det blev en jämn och spännande final där Annette var den starkaste av dom två finalisterna och besegrade Esther med siffrorna 220 för Annette och 219 för Esther. Stort grattis till segern Annette

I Open-klassen var det Sara Nyberg, Uppsala BC 90 som tog en av finalplatserna. Från finalsteg 1 togs sig Sara vidare som elfte spelare till första karusell steget och tog sig vidare därifrån till nästa steg men i karusell steg 2 så tog det stopp och Sara slutade på åttonde plats.

Alla resultat hittar du på Merci Ladies Open

 

 

Peter Tidbeck   17 mars 2023 11:38