UNGDOMSTÄVLING LILLA VM 1-3 MARS I GÄLLIVARE

Välkommen till Lilla VM i Bowling i Gällivare! Bowlingen är en av de idrotter som funnits med under ett halvt sekel vid Lilla VM-tävlingarna i Malmberget, och efter några års uppehåll pga pandemi och stadsomvandling är det äntligen dags för tävlingen att återuppstå i Gällivare!

  • Tävlingen är öppen för ungdomar från Norrbotten och Västerbotten födda 1/1 2005 och senare
  • Två klasser: pojkar och flickor
  • Tävlingen spelas i bowlinghallen på Grand Hotel Lappland. Tävlingsregler: 4 x 4 serier EU. Resultaten från alla spelpass läggs ihop och de tre bästa tjejerna och killarna går till stegfinal.

Spelschema:

Fredag 1 mars 15:30 (4 serier)

Lördag 2 mars 10:00 (4 serier) och 15:00 (4 serier)

Söndag 3 mars 09:00 (4 serier) och 11:00 Stegfinal för de tre bästa

  • Priser: Medaljer till de tre bästa tjejerna och killarna. Norrbottens Bowlingförbund sponsrar vinnarna i respektive klass med presentkort på bowlingklot.
  • Deltagaravgift: 600 kr. I avgiften ingår förutom tävlingen boende i skolsal på Sjöparksskolan i Gällivare samt frukost-lunch-middag.
  • Medföljande ledare: avgift 600 kr. I avgiften ingår boende i skolsal på Sjöparksskolan i Gällivare samt frukost-lunch-middag. Minst en ledare behöver sova över på skolan tillsammans med ungdomarna.

 

ANMÄLAN

Anmälan till Helena Sundqvist på 070-2124231 eller nbfbowl@gmail.com senast den 4 februari 2024. Det finns plats för 16 spelare, blir det fullt gäller först till kvarn.

Spelare: Ange namn, klubb/ort, födelsedatum, e-postadress

Ledare: Ange namn, klubb/ort, e-postadress

Grenledare på plats i Gällivare: Andreas Lindgren och Niklas Wiklund

https://lillavm.se/

Senast uppdaterad: 24-01-22 av Helena Sundqvist