Distrikskampen 2023

Precis som förra året spelas årets Distriktkampen i NBC Gullmarsplan samt Bowl-O-Rama båda i Stockholm. Nytt för i år så har de även lagt till en U21 klass. Gränserna i år gäller följande U21: 2002-01-01-2006-12-31,Ungdom 2007-01-01-Senare. Distrikskampen spelas i år under helgen 9-11 Juni. Mer information och resultat finns på Stockholms Bowlingförbunds hemsida men självklart kommer vi göra uppdateringar under spelhelgen.

Västergötlands bowlingförbund har i år anmält 3 lag. 1 Ungdomslag pojkar, 1 U21 tjejer samt vårt regerande vinnarlag fick komma tillbaka fast i U21 klassen. Förutom det vinnande laget så har målet varit att ta med nya talanger i vårt stora distrikt men samtidigt hålla en hög klass där vi visar upp våra talanger på ett bra sätt. Framförallt på pojksidan så finns det väldigt många duktiga ungdomar att välja på och tyvärr kan vi inte ta ut alla. 

Följande spelare är uttagna i lagen, vi har inte fått bekräftelse ännu från alla men hoppas få det inom kort. Så det kan komma ändringar ifall någon/några inte kan följa med. 

U21 Tjejer
Kajsa Samuelsson, Team Mariestad BK
Tilda Lindberg, BK Oden
Josefin Andersson, BK Oden

Pojklag
Felix Lugn, Götene BK
Rasmus Olsson, Team Eldklotet BK
Emil Karlsson, Team Alingsås BC

U21 Killar
Christoffer Ivarsson, Team Mariestad BK
Albin Lindberg, BK Oden
Elias Rickardsson, Skövde AIK

 

 

Erik Ahlstrand   10 maj 2023 22:25