Nytt spännande samarbete

Stockholms Bowlingförbund och MixGrafiska inleder ett strategiskt samarbete där MixGrafiskas gedigna kunskap ska ge Stockholms Bowlingförbund en tydlig grafisk profil samt högklassiga tryckta och grafiska produkter

Mix Grafiska ska hjälpa oss att komma framåt och utvecklas ny riktning gällande vår profil. Vi är otroligt stolta och glada över att ha fått förtroendet att ta fram marknadsmaterial och en profilmanual för att stärka Stockholms bowlingförbunds varumärke. Detta är ett kvitto på att vår långsiktiga satsning och utveckling på ett brett utbud av produkter och tjänster har lyckats, säger Mikael Neidenmark, VD på Mix Grafiska.


MIX Grafiska AB med eget fullservicetryckeri i Nynäshamn erbjuder ett mångsidigt sortiment av trycksaker på olika typer av tryckmedia till hög kvalitet. Tillsammans med Stockholms bowlingförbund kommer vi ta fram allt från affischer och foldrar till rolluper, vepor, eventmaterial samt profilkläder.

Vi ser fram emot detta samarbete som vi är övertygade om kommer att märkas när ni kommer i kontakt med oss och vår verksamhet.