Distriktsmästare i Mix korade

Under en månads tid har Mix-DM pågått i Sollentuna Bowlinghall och idag när sista starten var avklarad hade vi ett nytt mästarpar korade. Det var Tilde Eliasson, B-K Eva och Sturebys Daniel Raymond-Persson som vann.

Det visade sig att den sista starten också skulle innehålla silvermedaljörerna och bronsmedaljörerna i DM. Tvåa, endast 7 poäng bakom guldparet, kom Malin Brodin, SIK och Christopher Nybom, AIK. På tredje plats hittar vi Sundbybergsparet Pernilla Arvidsson och Rickard Thelander. 

I B-klassen segrade Tom Åberg och Svante Burman från hemmaklubben Rudbeck. Alla siffror och resultat hittar ni här, A-klassen och B-klassen. Vi gratulerar alla medaljörer och samtliga medaljer delas ut vid individuella finalspelet senare i vår. 55 par kom till start i årets Mix-DM. 

Samtidigt som Mix-DM spelades så avgjordes också kvalet i Vintermixen, en mixtävling med hcp. Här fick de 8 bästa paren i A-klassen göra upp om segern på söndagseftermiddagen. Finalen spelades med matchspel och här segrade till slut Värtans Caroline Källman och Stefan Tingvall före Eva-Britt Sten och Björn Oja. 

Alla resultat kommer att visas på dm.stbf.se. 

 

Stort Grattis till alla pristagare! 

Vi tackar Sollentuna Bowlinghall för årets arrangemang och stort tack till alla deltagare i årets Mix-DM och Vintermix!

Annika Kilander Vice ordförande, JK
09 januari 2022 23:33