Distriktskampen Stockholm 10-11/6

Hej!

Dalarnas Bowlingförbund har tagit ut 9 ungdomsspelare enligt rankingen i BITS som är välkomna att representera vårt fina bowlingdistrikt i Distriktskampen den 10-11/6 i Stockholm.

Detta evenemang kommer att bli en mycket rolig tillställning för ungdomarna men också väldigt dyr för Dalarnas Bowlingförbund. Evengemanget är inget som vi kan söka något bidrag för då återstartsstödet från Svenska Bowlingförbundet inte riktar sig mot tävlingar i år.

Dalarnas Bowlingförbund har tagit ut 9 ungdomsspelare enligt rankingen i BITS som är välkomna att representera vårt fina bowlingdistrikt i Distriktskampen den 10-11/6 i Stockholm.

Detta evenemang kommer att bli en mycket rolig tillställning för ungdomarna men också väldigt dyr för Dalarnas Bowlingförbund. Detta evenemang är inget som vi kan söka något bidrag för då återstartsstödet från Svenska Bowlingförbundet inte riktar sig mot tävlingar i år. Styrelsen har således beslutat att de föreningar som ungdomarna representerar skall få hjälpa till att bidraga med 1000kr/spelare för denna roliga helg.

Då ingår transport fram och tillbaka till Stockholm, tävlingen Distriktskampen och hotellkostnad, dock ej mat.  En minibuss kommer att utgå från Mora och en minibuss kommer att utgå ifrån Hedemora. Betala in avgiften på 1000kr till Dalarnas Bowlingförbunds bankgiro 5394-9624 senast den 20/5 och skriv tydligt ”Distriktskampen” och namn på deltagaren/deltagarna på inbetalningen.

Har inte föreningen möjligheter att hjälpa till med detta så tar förbundet ut en ny spelare enligt rankingen i Bits. Vänligen meddela snarast tillbaka till mig Sandra Jonsson om ni har möjligheter att skicka era ungdomar på denna roliga helg. Jag kommer att vara på plats i Stockholm för att hjälpa och stötta ungdomarna under helgen.

 

De uttagna spelarna  är:

 

U21 Tjejer

Emilia Lövsta - BK Skinnarna

Mathilda Hassa - BK Karma

Alva Angantyr - BK Karma

 

U21 Killar

Martin Blyberg - BK Karma

Oskar Samuelsson - Hedemora UB

Alexander Juuso - BK WEGE

 

U16 Killar

Elias Ersson - BK Karma

Ossian Kinnari - BK Zenit

Simon Jonsson - BK Granen

 

Mera information kommer att skickas närmare tävlingshelgen.

Vid frågor är ni mer än välkomna att höra av sig till mig.

 

Vänlig hälsning

 

Sandra Jonsson

Ungdomsansvarig

Dalarnas Bowlingförbund

sandra.jonsson@avesta.se

Victor Ryberg   11 maj 2023 12:15