Action Jubal spelades på Vårby

Action Jubal 2022 spelades på Bowl4Joy. På lördagen och söndagen 5-6 November spelades paratävlingen Action Jubal på Bowl4Joy i Vårby Gård. 226 bowlare från hela Sverige var anmälda. 

Det var bowlare från Sundsvall, Kristianstad och bland annat Stockholm som kom för att bowla.

Mycket glädje och gemenskap precis som alltid stod i fokus på Vårby. Ett fint arrangemang med populär bankett med tillhörande dans och god mat.

I Herrklass A var det Robin Ljungkvist från Götene BK som tog förstaplatsen på 850 poäng. Pontus Sunnercrantz från BK Wik tog andra platsen med 773 poäng och tredje platsen kneps av Alexander Engström med 732 poäng.

I Herrklass B var det Andreas Svensson som spelar för BK Bowlinggänet som kom på första plats med 732 poäng. Andra platsen tog Marcus Mårtensson från HBK Åsen med 706 poäng. Tredje platsen togs av Markus Wettergren från BK Bowlinggänget med 692 poäng.

I Herrar C så var det Alex Burell från BK Frisk som lyckades bäst med 632 poäng. På andra plats kom Paul Gustafsson med 612 poäng och på tredje plats blev Robin Suojanen med 602 poäng.

I Herrar D var det Christian Olsson med 535 poäng som tog första platsen tätt följd av Lars-Göran Boman tog andra platsen med 533 poäng.
Tredje platsen togs av Jens Nilsson från Göinge HIF.

I Damer A var det Lisa Nordström Green från från BK Tegnér med 791 som tog första platsen. Hon följdes åt av Sabina Nilsson på en andra plats med 707 poäng och tredje platsen togs av Madelen Sjöstrand.

I Damer B var det Anette Oskarsson med 657 poäng som tog första platsen. Andra platsen togs av Erika Nordström i BK Tranan med 656 poäng och tredje platsen togs av Jenny Almroth från Göinge HIF med 602 poäng.

I Damklass C segrade Cecilia Robinson. Andra platsen tog Sanna Bohlin och Ida Sjöberg från samma lag tog tredje platsen i med 548 poäng.

I Damklass D togs första platsen av Lisa Wallin från BK Tranan med 541 poäng.
Annica Rundqvist från Motala BF kom på andra plats med 518 poäng och Lena Sommargren från Norsborgs AIK knep tredjeplatsen med 514 poäng.

I Ränna (Rännklass) A kom Niclas Johansson från Wimmerby BK med 684 poäng följt av Mikael Andersson som från Norsborgs AIK med 605 poäng.
Bo Lindahl från BK Varg Para kom på tredje platsen med 407 poäng.

I Ränna B (Rännklass B) var det Anna-Märtha Kempe från BK Tranan med 573 poäng som vann. Andra platsen togs av Sofie Rubin från BK Skoj med 531 poäng och tredje platsen togs av Camilla Koijan med 512 poäng.

Ett fint arrangemang i samarbete med Bowl4Joy.

Linus Wirén   17 november 2022 11:20