Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering årsmöte

22 APR 2020 14:42
Svenska Bowlingförbundets styrelse har diskuterat att skjuta på förbundsmötet men har beslutat att planera för ett årsmöte i oktober, som planerat.
  • Skapad: 22 APR 2020 14:42

På grund av rådande omständigheter med Coronavirus har styrelsen i Svenska Bowlingförbundet på sitt senaste möte diskuterat frågan om att eventuellt flytta fram årets Förbundsmöte, som enligt stadgarna måste hållas senast i  oktober. Förbundsstyrelsen har valt att inte flytta på Förbundsmötet i nuvarande skede, vilket innebär att Förbundsmötet fortfarande kommer att äga rum i oktober. Det innebär även att datum för att senast skicka in motioner är det som är beslutat i stadgarna. Om situationen med Coronaviruset fortsätter under hösten så kan ett nytt beslut eventuellt komma avseende detta.

Förbundsstyrelsen vill påminna om att den 12 juni är sista datum för att skicka in motioner till Svenska Bowlingförbundets årsmöte. Förbundsstyrelsen vill även förtydliga att motioner som föreningarna skickar in till Förbundsmötet inte behöver gå via distriktens årsmöte, men ska enligt stadgarna ändå gå via distrikten som har rätt att yttra sig över förslagen.  

För vidare frågor om Förbundsmötet hänvisas till styrelseordförande, Peter Tidbeck, på This is a mailto link.

Skribent: Markus Hegnelius
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info