Hoppa till sidans innehåll

RF: Hur mycket har Corona-krisen påverkat din förening?

17 APR 2020 13:48
Riksidrottsförbundet försöker just nu bilda sig en uppfattning om hur mycket Corona-krisen har påverkat idrottssverige, därför har de skickat ut en enkät till sina medlemsföreningar.
  • Uppdaterad: 17 APR 2020 13:48

Corona-krisen har påverkat alla inom den svenska idrottsrörelsen. Nu försöker Riksidrottförbundet att skapa sig en bild av hur mycket viruset, och dess efterföljder, har påverkat ekonomi och verksamhet i idrottsföreningar.

För att ta reda på det har RF nu bett alla anslutna föreningar att svara på en enkät i IdrottOnline. Behöriga att fylla i enkäten är de som i IdrottOnline är registrerade som Ordförande, kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-ansvarig firmatecknare eller huvudadministratör.

Resultatet av enkäten bildar sedan underlag för Riksidrottsförbundets dialog med regeringen och kommuner för kommande stödinsatser. Därför är det viktigt att så många som möjligt går in och svarar på frågorna.

Mer information om enkäten finns här: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromforeningsenkatenmedanledningavcoronakrisen

Skribent: Markus Hegnelius
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info