Hoppa till sidans innehåll

ETBF Level 1 2021 Eslöv


ETBFs utbildningsprogram för tränare följer ENSE, den europeiska standarden för idrottsutbildningar och som består av 5 nivåer. ETBFs utbildningskommitté tillhandahåller nivå I, nivå II och nivå III-tränarprogram till alla medlemmar i ETBF, där även Svenska Bowlingförbundet numera är en del av.

ETBFs kurser genomförs som nationella eller internationella kurser, nivå I och II hålls mestadels i det egna landet med utbildade instruktörer. Nivå III genomförs på ETBFs anläggning i Kuortane, Finland, och för de personer som Svenska Bowlingförbundet rekommenderar.

ETBF Level I är för tränare som ska tränare nybörjare, barn och medelbowlare. Det är viktig del för utvecklingen av bowling i alla länder, eftersom de är tränare som kommer att hjälpa personer som är intresserade av bowling och skapa en grund för nya bowlare. Level I-tränare kan också hjälpa Level II och III tränare.

Det finns inget krav på utbildning för nivå I men erfarenhet av bowling rekommenderas. Fokus för nivå I-kursen är grundläggande bowling. Efter genomförd kurs måste tränaren genomföra 150 timmars praktisk träning innan man kan bli en kvalificerad ETBF-certifierad nivå I tränare.

Ort: Eslöv

Genomförande är med reservation för restriktioner rörande covid-19
 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info