Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt kurser


 

 

För Svenska Bowlingförbundet är utbildning en av grundstenarna i vårt arbete, både på kort sikt och på lång sikt. Viktiga intressenter för våra utbildningar är SDF, Förening och Spelare. Vi vill med vårt utbildningsutbud kunna erbjuda material/stöd för att ta emot helt nya bowlare, stötta och hjälpa föreningar i styrelsearbetet, till spetsa kompetensen bland våra främsta landslagsspelare.

För utom de kurser som arrangeras av Svenska Bowlingförbundet, har vi ett nära samarbete med RF/SISU och deras utbildningar. Våra föreningar rekommenderas att kolla vilka kurser/seminarier som RF/SISU erbjuder för att själva utvecklas till livskraftiga föreningar.

Vi jobbar mycket med skolan som plattform och har ett RIG sedan många år tillbaka. Vi har även tre NIU, alltså nationell idrottsutbildnngar där möjligheter till fördjupning inom bowlingen kan göras. I förlängningen finns även möjligheten att studera enligt LIU, alltså idrottsanpassade universitetsstudier.

Nedan visas ett aktuellt utbud av kurser som arrangeras av SDF eller Svenska Bowlingförbundet. Kontakta Svenska Bowlingförbundet för mer frågor kring utbildningar.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

TUG Östergötland

Östergötlands SDF genomför en riktad utbildning för att öka kunskapen bland aktiva bowlare.
Kontaktperson: Johan Ekström Datum: 2021-11-21 Plats: Vilbergens Bowlinghall Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info