Hem / Utbildning / StartKurser

Aktuellt kurser

 

 

För Svenska Bowlingförbundet är utbildning en av grundstenarna i vårt arbete, både på kort sikt och på lång sikt. Viktiga intressenter för våra utbildningar är SDF, Förening och Spelare. Vi vill med vårt utbildningsutbud kunna erbjuda material/stöd för att ta emot helt nya bowlare, stötta och hjälpa föreningar i styrelsearbetet, till spetsa kompetensen bland våra främsta landslagsspelare.

För utom de kurser som arrangeras av Svenska Bowlingförbundet, har vi ett nära samarbete med RF/SISU och deras utbildningar. Våra föreningar rekommenderas att kolla vilka kurser/seminarier som RF/SISU erbjuder för att själva utvecklas till livskraftiga föreningar.

Vi jobbar mycket med skolan som plattform och har ett RIG sedan många år tillbaka. Vi har även tre NIU, alltså nationell idrottsutbildnngar där möjligheter till fördjupning inom bowlingen kan göras. I förlängningen finns även möjligheten att studera enligt LIU, alltså idrottsanpassade universitetsstudier.

Nedan visas ett aktuellt utbud av kurser som arrangeras av SDF eller Svenska Bowlingförbundet. Kontakta Svenska Bowlingförbundet för mer frågor kring utbildningar.

Sökresultat

Inga arrangemang hittades.

Prova att vidga din sökning genom att söka under en längre tidsperiod, i andra ämneskategorier eller i andra distrikt för att hitta utbildningar i vårt utbud.