Hoppa till sidans innehåll

Startlistor för Action Jubal

25 OKT 2011 10:25
Äntligen är startlistorna för Action Jubal i Jönköping klara för publicering.
  • Skapad: 25 OKT 2011 10:25

Ni hittar dom under fliken Action Jubal. Hoppas att Ni inser att det är mycket arbete som ska göras för att alla ska få så bra starttider som möjligt, så nära  den starttiden som man själv begärt. Denna gången var det Klotrullarna m fl från Skövde som var snälla och ställde upp på morgontiden på lördagen, tyvärr så innebär detta att våra glada Skövdevänner inte är med på banketten, men ett tack från mig ändå.

 

I årets upplaga av Action Jubal är det 292 startande och mer än 300 personer som ska delta i festligheterna på lördagskvällen. Jag hoppas att alla har fått hotell och annat som man själv vill ha. Som sagt om Ni ska klaga på något så får det bli till mig eftersom det jag som har fixat och trixat med det mesta. Jag vill tacka Småland/Blekinges bowlingförbund för hjälpen jag fått med att samla in anmälningarna samt ta hand om pengarna så länge, betalning hoppas jag alla fixat redan.  Det saknas klasstillhörighet på några spelare, det är dom som det inte har inrapporterats något snitt för och jag kommer att kontakta föreningarna men Ni får gärna kontakta mig också för tala om vilket snitt spelarna har.

Eftersom det förmodligen skrivs ett annat nyhetsinlägg om själva tävlingen så slutar jag här och hälsar tillsammans med BowlingArena, BK June och Småland/Blekinges bowlingförbund alla välkomna till Jönköping.

Ing-Marie Billgren/Ordf i Handikappkommittén

Skribent: Ing-Marie Billgren

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info