Hoppa till sidans innehåll

Special Olympics Summergames Aten

04 JUL 2011 10:21
Torsdagen i Aten
  • Uppdaterad: 04 JUL 2011 10:24

Torsdagen började med gratulationer till vårt födelsebarn, Mikael Svedberg. På detta följde en lång och mycket varm dag i bowlinghallen med flera överraskningar dom flesta positiva. Det som dock gav oss lite smolk i bägaren var att Sabina fick tävla mot killar eftersom hon hade spelat så pass mycket bättre än alla andra damer i divisioneringen. Hon gjorde detta mycket och hon slutade på en hedrande 4:e plats endast 14 poäng efter 3:an.

Robin Ljungkvist ställdes mot en spelare från Kanada i sin final och även här var det jämt mellan spelarna, Robin tog ledningen i första serien men sedan fick Kanadensaren igång sitt strikespel och även om Robin gjorde fina siffror så räckte det inte till vinst men en hedrande silverplats blev det.

Daniel Pettersson spelade också sitt singelspel på torsdagen och hamnade på en bra 5:e plats liksom Mikael Svedberg gjorde i sin klass.

Alla hejades fram av många svenskar som fanns på plats i hallen och gjorde att stämningen steg ett antal grader i hallen som redan var överhettad.

Dagens klou blev Mickael Åkesson som i sin start gjorde rent hus och knep vårt första guld, detta efter en spännande match. Hoppas att detta var starten på något riktigt bra och att det sprider sig, främst till 4-mannalaget som ska spela på lördag.

Efter alla våra matcher var vi rätt utmattade och åkte hem till vår förläggning för lite vila, när denna var avklarad så klädde vi upp oss och gick ut för att äta tillsammans och fortsätta firandet av Mikael.

Skribent: Ing-Marie Billgren

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info