Hoppa till sidans innehåll

Special Olympics Summergames 2011

04 JUL 2011 10:23
Aten fredag
  • Uppdaterad: 04 JUL 2011 10:24

Idag fredag var det lika tidig uppstigning som alla andra dagar men nu var det ”bara” Sussi Englund och coacherna som fick gå upp 05.30 för att äta frukost och bege sig till Spata Blanos (bowlinghallen) där spelade hon sitt singelspel som var lika bra som övriga svenskars, i hennes grupp var det mycket jämt och hon missade tredje platsen med några poäng och hamnade på en sjätteplats. Övriga truppen har efter en välbehövlig sovmorgon haft en ljuvlig och varm dag på stranden.

Efter ett dopp i havet var det dags för middagen som faktiskt blev en överraskning, vi har fått likadan mat varje dag tidigare både till lunch och middag, men ikväll var det fredagsmys med 2 pizzaslice var fantastiskt. Dricka kan vi göra hur mycket som helst både vatten och även kolsyrad dricka, eftersom ett stort världskänt dryckesbolag stöttar tävlingarna och det är kanske det viktigaste, att vi dricker vatten alltså!

Vi försöker varje kväll att komma i säng tidigt men hitintills har vi inte lyckats och det ser inte ut som om vi gör det nu heller.

Ber om ursäkt att det inte blir bilder, fungerar tyvärr inte, jag kommer be vårt kansli att dom lägger in bilder på måndag från de olika dagarna

Skribent: Ing-Marie Billgren

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info