Hoppa till sidans innehåll

SM för funktionsnedsatta och Special Olympics

16 MAR 2016 10:04
Nu är det dags för två stora begivenheter för våra spelare med funktionsnedsättningar, SM och Special Olympics observera dock att Special Olympics endast är öppen för personer med utvecklingsstörning.
  • Skapad: 16 MAR 2016 10:04

SM i Skövde spelas den 1 till 8 maj, vi hoppas att många spelare ska ses under dessa dagar. Inbjudan hittar Ni här och se speciellt vad gäller anmälningstiderna https://www.swebowl.se/Tavlingar/Svenskamasterskap/SM2015-16/
 
Hoppas att Ni observerat att det även finns en bankett på SM i år den går av stapeln lördagen den 7:e maj. Några veckor efter SM i Skövde så genomförs en Special Olympics tävling i Göteborg den 3:e till 5:e juni, bowlingen spelas på Strike & Co.
 
Special Olympics verksamhet är ju bara för personer med utvecklingsstörning och man betalar 700:- för ett helpaket och i helpaketet ingår boende i sovsal, frukost/lunch/middag (från fred middag - sön lunch), gratis kollektivtrafik i Göteborg, invigning, beachparty, deltagarkit och inträde till Liseberg.
Det finns även halvpaket för 350:-, i halvpaketet ingår lunch (lör-sön), gratis kollektivtrafik i Göteborg, invigning, beachparty, deltagarkit och inträde till Liseberg.
Hoppas att jag får möta många bowlare vid detta tillfälle som är lite nytt för Sverige, observera att detta först år räcker det med hallicens (med godkänt medicinkort) för att få vara med. Inom Special Olympics spelar bara 7 personer i varje grupp och indelningen av grupper görs efter snitt i BITS eller anmält snitt av ledare, observera dock att resultatet inte får vara för långt ifrån anmält snitt, uteslutning kan då ske.
Nu är det bara Era anmälningar vi väntar på, observera att SM kan anmälas fr o m 24:e mars (är man mer än 10 spelare så skickar man ett mail till hallchefen 3 dagar tidigare).
Anmälan till Special Olympics ska göras senast 31:e mars.
Skribent: Ing-Marie Billgren

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info