Hoppa till sidans innehåll

Ingen bowlingliga för funktionsnedsatta

21 OKT 2015 10:19
På grund av för få anmälningar ställs FBL-ligan in denna säsong. Trots påminnelser har alldeles för lite lag anmält sig till årets upplaga och därför har beslut tagits att det inte blir någon ligastart inför 2015/16.
  • Skapad: 21 OKT 2015 10:19

Mycket ledsamt tycker jag såsom ansvarig för verksamheten för denna persongrupp, men om inte intresset är större finns det ingen anledning att genomföra FBL. Tävlingen som sådan har spelats under ett antal år, mest för att alla med licens för personer med funktions-nedsättningar skulle få en tävlingsform och möjlighet att få resultat inlagda i BITS, vilket underlättar vid de större tävlingarna såsom SM och Action Jubal.

Just nu hoppas vi att många ställer upp i High 5, men det MÅSTE vara fler hallar än förra året, då var det 17 st, annars måste vi lägga ner även denna tävling och då vet vi inte vilken tävlingsverksamhet som ska finnas för att bowlarna ska kunna få tävla på sina villkor.

Vi kan bara hoppas att alla distrikt tar hand om sina bowlare med funktionsnedsättningar och skapar sanktionerade tävlingar på denna nivå, så deras resultat kommer in i BITS.

 

Ing-Marie Billgren

Ordf. Handikappkommittén

Skribent: Ing-Marie Billgren

Kontakt Paraverksamhet

This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info