Hoppa till sidans innehåll
Medaljörer 2-manna

Första medaljen bärgad

29 JUN 2011 10:57
Första medaljen bärgad vid Special Olympics Summer Games i Aten
  • Skapad: 29 JUN 2011 10:57

Idag tisdag gick spelen in i finalomgångarna med 2-mannalag. Först ut på banorna var våra flickor, laget består av Sabina Nilsson och Susanne Englund. Efter första serien låg dom på 3:e plats men sjönk tyvärr ner till 5:e plats efter den andra serien, i tredje serien fungerade spelet riktigt bra för båda och man avslutade med att slå 348 vilket förde upp laget till en 2:a plats och silver. Senare på eftermiddagen så spelade ett av herrlagen (Robin Ljungkvist och Daniel Pettersson) som vanligt när det spelas lag så bör det stämma för båda spelarna, tyvärr var det inte en sådan dag idag men en hedrande 5:e plats blev det. Onsdag spelar vårt andra herrlag (Mickael Åkesson och Mikael Svedberg) och förhoppningarna är som vanligt höga.

Sedan föregående rapport har gruppen förflyttat sig från Rhodos till Aten, vi har varit med om en fantastisk invigning där bl a Stevie Wonder uppträdde. Självklart har vi även besökt Akropolis  och därefter testat Atens tunnelbana (Metro) genom att åka både hit och dit men hem kom vi alla på slutet med hjälp av taxi.

I bowlinghallen finns det även svenskar, bland annat familjemedlemmar, vilket vi tycker är väldigt trevligt. En av de första frågorna jag fick i bowlinghallen var vad följande ramsa betyder ”Vi är svenskar allihopa” denne kille har spelat EM och hört andra svenska hejarklackar, numera nyttjar han denna ramsa så fort någon av spelarna gör något bra.

Skribent: Ing-Marie Billgren

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info