Hoppa till sidans innehåll

Vision


Sporten bowling - framgångsrik, modern och tillgänglig för alla.


En vision att leva upp till och sträcka sig för att nå!? Ja och nej! Nej därför att bowlingen redan är en av Sveriges största sporter. Över 300.000 spelar regelbundet på våra 250 hallar som finns över hela landet. Kanske är de 500.000? Hur många sporter och aktiviteter är så stora och tillgängliga för alla?

Det är inte så konstigt att bowlingen är en av svenskarnas favoritsporter! Alla kan spela! Hallarna finns överallt i hela landet liksom tävlingsverksamhet i form av ligaspel och tävlingar. Du behöver ingen förkunskap föra att prova på. Men vill du vara med i landslaget och ta VM-Guld vilket inte är någon utopi då Sverige är en av de 3 ledande nationerna i världen så måste du träna hårt och mycket. Vi har tränarna och kompetensen för att hjälpa dig!

Kommersiellt intressanta? Vi har börjat erbjuda alla dessa bowlare ett fritt medlemskap i vårt förbund med många intressanta förmåner. Vi erbjuder våra sponsorer att komma i kontakt med alla våra bowlare och synas i alla sammanhang där vi finns. Dessutom finns vår Super Six Tour i TV på Viasat Sport.

Alla sponsorer vill inte vara med golf, tennis eller friidrott. Det behövs alternativ för de modiga och framsynta.

Vi är med långt framme både vid EM och VM, och det ska vi fortsatt vara!

Bli en vinnare - börja bowla!

 

Svenska Bowlingförbundets styrelse

Uppdaterad: 15 FEB 2018 14:49

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info