Hoppa till sidans innehåll

Material


Rekrytering

För er som vill rekrytera flera till bowlingen har vi försökt samlat mera information och tips. Hör av dig om du saknar nåt. This is a mailto link

Vill ni starta en ny förening? Vi kan stötta er i detta arbete. En förening skapar stora möjligheter till rekrytering, nya aktiviteter och rolig verksamhet.

Bilda hallförening

Anslut er förening till SvBF. Ni kanske redan är en förening som har bowling som aktivitet. Ni vet väl att ni kan ansluta er till Svenska Bowlingförbundet för att bli en del av en större organisation och kunna göra ännu mera för era medlemmar. 

Inträdesansökan

Du kanske redan spelar i en pensionärsgrupp, förening och vill veta mera om hur man gör för att få ett större utbud. Eller så vill ni få fler pensionärer på er ort att spela mera bowling. 

Information till Pensionärsgrupper

Vi tycker att ungdomsverksamhet ska finnas i alla hallar och helst i alla föreningar. Här är mera information om ungdomsverksamhet inom bowlingen. Vill ni starta ungdomsbowling och behöver stöd? Hör av er!

Information om Ungdomsverksamhet

Bowlingskolor för alla borde arrangeras regelbundet på alla hallar och av alla föreningar. Kan ni gemensamt i hallen hjälpas åt att ta hand om nybörjare? På en del ställen har det visat sig vara mycket populärt att delta i tisbestämda bowlingskolor med förutbestämt innehåll. 

Information om Bowlingskolor

Nybörjare, halligespelare, husligespelare, korpbowlare, pensionärer och kompisgäng som bowlare regelbundet är utmärkta grupper att erbjuda nybörjarkurser. 

Information om Nybörjarkurser

Hur kan vi tillsammans få bowlingen att synas ännu mera. Hur kan vi få fler att börja bowla. Hur kan vi få flera att bowla mera.

Information om hur vi kan få flera att bowla mera

Nu finns de populära och användbara bowlingkiten. Läs mera här om de många möjligheterna som finns för att kunna sprida bowlingsporten på flera ställen.

Information om Bowlingkit

Uppdaterad: 30 SEP 2021 12:31 Skribent: Johan Ekström
E-post: This is a mailto link

 

 

FacebookYoutubeTwitter

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info