Hoppa till sidans innehåll

Idrottens dag 2019

10 JUN 2019 20:30
Målet är idrott för alla hela livet. Idrottens dag är en del av den resan. En dag med roliga aktiviteter och nya idéer. Besökare får prova på, uppleva, tänka och prata om hur framtidens idrott kan se ut.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2019 20:30

Syftet är att inspirera fler barn, unga och vuxna att kunna och vilja idrotta hela livet. Idrottens dag ska också lyfta upp idrottsfrågorna på agendan och uppmuntra till samtal hur vi ska idrotta i framtiden.

Gemensamt är att alla Idrottens dag ger många chanser till idrott, rörelse och inspiration. Alla evenemang är dessutom helt gratis. Fokus ligger på glädje och spännande samtal med högt i tak. 

På många platser erbjuder det lokala föreningslivet roliga aktiviteter för familjer. Ibland är det istället evenemang som genomförs tillsammans med skolan. Läs mera här.

Förra året fanns bowlingen med på ett 10-tal ställen. Över en tredjedel av de ställen som arrangerade Idrottens dag. Genom bowlingmattan så hade flera möjlighet att visa upp bowlingsporten och sin verksamhet.

 

Även i år kommer ni ha möjlighet att visa upp er förening och bowlingsporten. Här hittar ni hela listan på orter. Passa på att delta! Missa inte denna möjlighet! 

Skribent: Annika Kilander
Epost: This is a mailto link

 

 

FacebookYoutubeTwitter

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info