Hem / Nyheter Swebowl / Stefan Yngström slog 300

Stefan Yngström slog 300

Stefan Yngström avancerade upp till fjärde plats i singeltävlingen. Alla svenska herrarna är vidare till matchspelet och tre av de fyra damerna.

Singelspelet i VM för seniorer (50+) fortsatte med ytterligare fem serier och alla fyra svenska herrarna spelade starkt. Alla bäst var Stefan Yngström som avslutade strålande med 300, 247 och 243. Detta betyder att Stefan blev fyra i kvalet. Peter Ljung fortsatte också med bra spel och blev kvalfemma.

Raymond Jansson blev tia och hade bland annat en serie på 299. Martin Paulsson tog 15:e platsen. Allra bäst i kvalet USA:s Chris Barnes som hamnade på 2488 över de tio kvalserierna. Tvåa var Barnes spelkamrat Tom Hess och tredjeplatsen i kvalet tog Norges Tore Torgersen.

På damsidan tog sig tre svenskor vidare från singelkvalet. Allra bäst Susanne Olsson som avancerade upp till en sjunde plats. Christina Dahlgren gick upp till 14:e plats och Eva Jönsson hamnade på 27:e plats och är med bland de 32 som får spela vidare i matchspelet. Tyvärr missade Eva Andersson vidare spel på en 35:e plats.