Hoppa till sidans innehåll

Ny informationssida om covid-19 och bowling

05 NOV 2020 13:33
Idag lanserar Svenska bowlingförbundet en särskild webbsida på Swebowl.se där vi samlat viktig och aktuell information kring covid-19 och bowling, både nationellt och regionalt. Ni hittar sidan via en ny knapp högre upp på Swebowl.se startsida.
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 13:33

Det kommer många frågor angående medlemmars träningsmöjligheter och där har förbundet ingen möjlighet att gå ut med styrande råd och rekommendation.

Förbundets rekommendation till alla är att ta reda på vad som gäller regionalt angående föreningsverksamhet och till exempel träning inomhus vilket berör bowlingsporten. Sedan är det upp till var och en att ta beslut för att kunna följa de råd som gäller.

Folkhälsomyndighetens allmänna och även skärpta allmänna råd i åtta regioner har dock ett undantag för ungdomar födda 2005 eller senare där träning är generellt tillåten, även i grupp. Förbundets ungdomsverksamhet TSYA är dock pausad tills vidare, men är tänkt starta igen så snart det är möjligt beroende på utvecklingen av covid-19.  

Det finns också mer information och länkar på vår nya Covid-19 webbsida samt dokument med länkar till respektive regions hemsidor.

Skribent: Jonas Brändström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info