Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev April

04 MAJ 2021 13:00
Svenska Bowlingförbundets nyhetsbrev har skickats ut, där samlar vi nyheter från de två senaste månaderna. Dessutom skriver den här månaden Generalsekreterare Peter Hodor från sitt perspektiv.
  • Skapad: 04 MAJ 2021 13:00

Vi har spännande tider framför oss inom Svensk Bowling eftersom vi för tillfället arbetar med en rad större utvecklingsarbeten som är på väg att slutföras. Arbetet med uppstarten av vår egen utbildningsplattform är igång och lansering planeras till hösten. Utöver det fortsätter rekryteringsarbetet med full fart och det koncept vi arbetar med kommer även det lanseras till hösten. Förutom dessa två stora utvecklingsåtgärder så kommer den officiella hemsidan göras om och få ett nytt, fräscht utseende.

Gällande utbildningsplattformen, Idrottens utbildningsplattform, så kommer det innebära ett helt nytt sätt som vi arbetar på med våra utbildningar. Det kommer att vara en hybrid mellan utbildning och information och vi tror väldigt mycket på att detta kommer att vara det största lyftet på länge inom Svensk Bowling. När plattformen lanseras kommer det redan då finnas ett par nya utbildningar som går att genomföra när man vill och i den takt man vill.

Arbetet med Svenska Bowlingförbundets nya rekryteringskoncept är nu inne i en mycket operativ fas där material tas fram och de senaste veckorna har även övningar filmats till konceptet. Johan Ekström leder arbetet och under hösten kommer vi tillsammans med föreningar och distrikt se närmare på hur vi kan arbeta med detta koncept på bästa sätt.

Svenska Bowlingförbundets officiella hemsida har funnits i ca 15 år i sin nuvarande form och det är nu dags för en uppfräschning. Vi arbetar med att skapa en ny hemsida på en ny plattform, där vi också ser till våra användares bästa när vi skapar strukturen. Vi ska ha en hemsida som är attraktiv för våra spelare, ledare och andra som hittar till bowlingen och vi hoppas med detta arbete skapa en hemsida som är den givna kanalen när man vill ha information om bowling.

Med andra ord, mycket spännande att se fram emot förutom all bowling som förhoppningsvis kan spelas i hallarna framöver. Och även skönt att kunna leverera en text utan ett enda ord om C****a.

Peter Hodor,
Generalsekreterare

Läs hela nyhetsbrevet här.

 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info