Hoppa till sidans innehåll

Vinn din egen landslagströja – designa en logga åt Team Sweden

28 MAJ 2020 10:00
Det svenska bowlinglandslaget behöver en logotype och utlyser därför en tävling. Designa Team Swedens logga och du kan vinna en landslagströja med ditt eget namn på, som dessutom kommer signeras av spelarna i Team Sweden.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2020 10:00

Ambitionen är att loggan ska signalera världsklass, enhet och tillhörighet. Samtidigt hoppas vi att Svenska Bowlingförbundets logotype ska finnas med på något sätt, och att den ska vara i en av de färger som Svenska Bowlingförbundet använder, vit, svart, blå eller gul. Om text används ska den självklart vara i förbundets typsnitt: Futura.

Designa loggan och skicka in den till Svenska Bowlingförbundet This is a mailto link före den 18:e juni. Då kommer en jury bestående av damlandslagets Josefin Hermansson och Sandra Andersson, SvBFs sportchef: Michael Granström och SvBFs informationskoordinator Markus Hegnelius, bestämma vilken som är bäst och vinner tävlingen.

Nästa gång Team Sweden kommer att trycka upp tröjor kommer vinnaren att få en alldeles egen tröja, med sin logotype på. Dessutom kommer Team Sweden-spelarna att signera vinnarens tröja vid ett läger.

Använd din kreativa sida och ta den unika chansen att få en signerad landslagströja med ditt namn på!

Här finns Svenska Bowlingförbundets logga i de fyra färger som används. Vill ni ha mer information, eller resurser, hör av er till This is a mailto link så hjälper vi till med det vi kan. https://www.swebowl.se/Bowlingimedia/Bildbank/

 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info