Hem / Nyheter Swebowl / Nyhetsarkiv / Närmare 200 uppskjutna matcher har fått nya matchtider

Närmare 200 uppskjutna matcher har fått nya matchtider

Strängare råd i fem regioner för att hejda smittspridningen av covid-19 gör att närmare 200 matcher i den Nationella serien skjuts upp. Lista med uppskjutna matcher kan nås i denna artikel och BITS är uppdaterad med nya matchtider på merparten.

Svenska Bowlingförbundets grundsyn är att det nationella seriespelet ska fullföljas så långt det går. För tillfället har fem regioner, Uppsala, Skåne, Stockholm, Västra Götaland och Östergötland, infört Folkhälsomyndighetens strängare, allmänna råd, vilket gör att matcher där lag från dessa regioner deltar flyttas fram till nya speldatum, både lagens hemma- och bortamatcher.

Folkhälsomyndighetens skärpta råd för Stockholm, Västra Götaland och Östergötland gäller till och med den 19 november. För Skåne gäller de till 17 november och Region Uppsala har valt att förlänga sina strängare råd till och med den 17 november.

Det innebär att nästan 200 matcher i den Nationella seriens omgångar 6, 7 och 8 med deltagande lag från de fem berörda regionerna skjuts upp. Merparten av matcherna har nu fått nya starttider i omgång 11 i första hand, ett mindre antal matcher hemmahörande i Baltiska Hallen återstår att flytta.

 Skulle de nya matchdatumen inte fungera eller om det krockar med andra matcher, ta kontakt med berörda lag och enas om ett nytt datum. När ni sedan har enats om en ny matchtid, meddela det till SK så uppdaterar vi BITS, säger Peter Lagerroos, ordförande i seriekommittén, SK. 

Förbundet önskar nu att alla kollar sina matcher i BITS och hjälper till att sprida informationen så att alla får den. Observera att det är endast matcherna med lag från dessa fem regioner som är flyttade. Matcher där båda lagen inte ingår i dessa regioner, spelar som tidigare planerat.

Listan innehåller alla uppskjutna matcher, inte de nya matchtiderna. De nya matchtiderna hittar ni på BITS. 

 

LÄNK: Lista på alla matcher som skjutits upp från omg. 6,7 & 8

 

 


(Max 750 tecken)

(visas ej)
För att du ska kunna skicka måste du bocka för den här kryssrutan