Hem / Nyheter Swebowl / Ljung och Paulsson vidare till finalspel i singel

Ljung och Paulsson vidare till finalspel i singel

Martin Paulsson slog till med en 300-serie i den avgörande skiljeserien för en finalplats i singel i Masters VM i Dubai. Även Peter Ljung är vidare till finalspelet i singel herrar 50+.

Peter Ljung blev klar för finalspel i singel i Masters VM redan i matchspelet efter övertygande spel. Martin Paulsson fick däremot spela skiljeserie och drämde då till med en 300-serie och blev också klar för finalspelet som inleder med kvartsfinaler.
Martin mötte finländaren Mannonen och italienaren Celli i skiljeserie om två platser i finalspelet efter att alla tre spelare i gruppen hamnat på 18 poäng i matchspelet.

"Mitt bästa slag under hela VM"

Men i skiljeserien så var Martin omutlig och tog fram sitt allra bästa spel hittills under VM när det gällde som mest. Särskilt när Martin satte sin sjunde strajk i rad i skiljeserien var finalplatsen i praktiken säkrad.

– Mitt bowlingslag i den sjunde rutan var faktiskt mitt allra bästa slag under VM hittills, säger en glad Martin Paulsson.

För Stefan Yngström och Raymond Jansson är det däremot färdigspelet i singelspelet.

Finalspelet börjar idag måndag klockan 18.00 lokal tid, redan klockan 15.00 svensk tid. Då spelar samtliga tre svenskar på Top 8 och som är kvar i singelsspelets finalspel. Susanne Olsson bland damerna 50+ samt Peter Ljung och Martin Paulsson i herrar 50+. För vidare avancemang gäller då en serie spelare mot spelare och direkt utslagning.

Länk till videostream på StrikeCloud