Hoppa till sidans innehåll

Hotellkedjan Nordic Choice ny partner

03 FEB 2020 10:32
I dagarna skrev ordförande Peter Tidbeck under ett avtal med Nordic Choice som därmed blir ny partner till Svenska Bowlingförbundet. - Våra föreningar och medlemmar kan bo något billigare när de är ute och reser, säger Michael Granström.
  • Skapad: 03 FEB 2020 10:32

Nordic Choice Hotell är en av nordens största hotellkedjor och innefattar Nordic Choice, Comfort-, Quality- och Clarion Hotell 200 hotell i Norden och Baltikum. De är dessutom nu också en Partner till Svenska Bowlingförbundet.
- Det vi har kommit överens om är att vi nu kan erbjuda bowlare, deras familjer och föreningar, alla som vill bo någonstans i Sverige ett bra alternativ, säger Michael Granström, Sportchef och marknadsansvarig på Svenska Bowlingförbundet.

Svenska Bowlingförbundets medlemmar kommer kunna boka hotell via en speciell länk och få 10 – 15 % rabatt på hotell inom Nordic Choice-kedjan.
- Det innebär att de, via den här sidan, kan få en rabatt på hotellbokningen, till ett pris som är subventionerat för Svenska Bowlingförbundet och dess medlemmar, säger Michael Granström.
- Det är roligt att vi har lyckats knyta en så pass stor hotellkedja till Svenska Bowlingförbundet så att vi kan ge våra medlemmar möjlighet att bo billigare när de är ute och utövar sin sport, säger Svenska Bowlingförbundets ordförande Peter Tidbeck.

Avtalet säger också att Svenska Bowlingförbundet får en summa pengar för varje hotellnatt som är bokad via den speciella länken. Det nya partnerskapet skapar alltså mervärde på flera olika sätt.
- Det här är en stor partner, det är ett stort avtal för oss. Det öppnar säkert vägar för fler liknande avtal, säger Michael Granström och fortsätter.
- Andra företag kanske ser fördelarna med att vara partner med Svenska Bowlingförbundet och dess 17 000 medlemmar, säger Michael Granström.

Använd den här länken när ni bokar hotellrum: https://www.nordicchoicehotels.se/svenska_bowlingforbundet/?utm_medium=GoSportive&utm_source=GoSportive&utm_campaign=GoSportive&utm_content=svenska_bowlingforbundet

 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

 

 SUL

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info