Hoppa till sidans innehåll

När görs vad?

30 APR 2015 14:02
Den 20 maj är sista dagen för övergångar inför ny säsong sen finns det andra datum kring administrationen som är bra att veta för er som har hand om detta i er förening i dessa tider.
  • Skapad: 30 APR 2015 14:02

Tänk på att alla kompletta handlingar ska vara SvBF:s kansli tillhanda senast det datum och tid som är aktuellt för respektive ärende. Det går bra att scanna in och maila eller fota och maila på This is a mailto link. Observera att all information ska vara tydlig annars kan den komma att bli ogiltig.

 

20 maj 23:59 - Alla övergångar inför säsong som kommit in innan registreras senast på eftermiddagen den 21 maj. De som kommer efter registreras som en övergång under pågående säsong, vars fönster är öppet mellan 15 september och 30 november och det råder en serieomgångs karens.

 

21 maj 23:59 - Då vill vi senast ha in er avanmälan, nyanmälan eller ändring av lag i nationella serien.

 

De nylicensieringar, ändring av licenstyp, återinträden i ny förening och samarbetsavtal (både förening och individuella) som kommer in nu registreras inte förrän i början av juli då nästa säsong startar. Då kan ni i augusti i god tid innan seriespelet sätter igång stämma av i BITS att era handlingar är registrerade som ni tänkt. I annat fall kan ni maila på This is a mailto link så kan vi svara på de frågor ni har.

 

1 juli - 30 september -  Inaktivering av licenser görs under denna period av ansvarig i föreningen i BITS. Finns det spelare som är osäkra så kan ni vänta tills säsongen så smått rullat igång så spar både ni och vi tid för administration för eventuella återinträden. Tänk på att det endast går att inaktivera under förutsättning att spelaren inte deltagit i serie- och tävlingsspel som registrerats i BITS från 1 juli.

 

Under maj skickas fakturan för bl a licensavgiften ut till föreningarna. Den baseras på antalet licenser föreningen har per den 30/4 och avser säsongen som varit. Mer information om avgifterna och faktureringen finns under Föreningsinfo - Avgift/Licens/Försäkring.

Alla föreningar har olika rutiner kring hur de tar betalt för licensavgiften och medlemsskapet så du som spelare vänder er till styrelsen i er förening för att ta reda på vad som gäller i just din förening, både nuvarnade och eventuellt kommande.

Skribent: Kansliet

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info