Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt från kansliet 141120

20 NOV 2014 13:18
Sista övergångsdatum, administrativa rutiner och dynamiskt hcp.
  • Skapad: 20 NOV 2014 13:18

30 november
Senast kl 23:59 den 30 november ska kompletta registreringsanmälningar om övergång under pågående säsong, föreningsavtal, damavtal samt herravtal ha kommit till Svenska Bowlingförbundets kansli. Med kompletta menas:

- Alla relevanta underskrifter
- Fullständiga uppgifter om spelare och förening
- De som kommer via mail genom scanning eller fotografering ska vara tydliga och i rätt storlek så att all information syns

Lika bråttom är det inte med nylicensieringar, de kan göras hela säsongen.

Övergång i samband med flytt (registreringsanmälan bifogas med flyttintyg där det framgår att spelaren flyttat mer än 30km inom 6 månader i samband med övergången), övergång från ungdomsförening och förening utan lag i reguljärt seriespel kan göras fram till 31 mars.
Blå boken Kap K3 punkt 3

För att vara spelklar till en seriematch ska komplett registreringsanmälan ha kommit till Svenska Bowlingförbundets kansli senast 08:00  vardagen innan aktuell match. Då registreras den i tid enligt Blå bokens regler.
Blå boken Kap K2 punkt 1.2.1

Alla aktiva licenser kan ses i BITS under Licenser. I Ranking finns dels alla aktiva spelare samt även de som inaktiverats men har resultat registrerat på rullande helår.

HCP, ranking och Spelstyrka
Under sommaren uppdaterades BITS med det nya sättet att räkna ut vårt dynamiska hcp och vi presenterade det i artikeln Nytt handicap och ranking lanseras. Den har ju vartefter hamnat i nyhetsarkivet och har vi lagt upp Regelverk Rankingpoäng och Spelstyrka under Seriespelet/Administration och Tävlingar/Administration. Under hösten har vi gjort smärre korrigeringar och rättat vissa kategoriseringar för att få balans mellan damer, herrar, juniorer och funktionsnedsatta. Har ni frågor kring spelstyrka och dynamiskt hcp eller upptäckt något avvikande så är ni välkomna att maila This is a mailto link.

Senaste officiella versionen av Blå boken finns alltid på www.swebowl.se under Förbundsinfo - Regelverk/"Blå boken".

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info