Hoppa till sidans innehåll

Ä N T L I G E N ! ! !

25 JAN 2010 20:15
Efter 3 år utan en riktig hemsida så har Västerbottens Bowlingförbund äntligen börjat om. Så när nu tystnaden och mörkret upphört, ska Västerbotten återigen ta platsen som kronjuvel när det gäller svenska bowlinghemsidor.
  • Skapad: 25 JAN 2010 20:15

Under slutet av 90 talet och början av 2000 talet, så var Västerbotten den ledande bowlinghemsidan. Vi hade automatiska uppdateringsfunktioner för serierna, aktiv resultatrapportering och framför allt så kom all information ut på hemsidan. Vi var före Svenska Bowlingförbundet med att på årsmötet besluta att ta med hemsidan som ett av de officiella organen.

 

Därför anammade vi INTE det verktyg som kom att kallas N3Sport. Vi ansåg att det fanns för många luckor och dåliga anpassningar, som gjorde att vi inte kunde ta steget bakåt och börja använda det. Kanske att vara för kaxiga visade det sig.

 

För allt detta dog ut efter att den dåvarande webbeldsjälen och sekreteraren Ari Pärnänen av familjeskäl slutade med SDF-verksamheten. Att det innebar att han slutade med sporten var det nog många som suckande tackade sin lyckliga stjärna.

 

Så för 3 år sen (20/1 2007) bestämde den dåvarande SDF styrelsen att ta steget in i hemsidefamiljen som nu hade utvecklats till förbundet online. Men tji fick de. Det var inte bara att komma med svansen mellan benen och få en hemsida visade det sig. Förändringar på kansliet, förändringar på svenskidrott och allsköns turer, innebar att först denna dag fick vi de nödvändiga inloggningsuppgifter som behövdes.

 

Så det ni nu läser är det första och absolut inte det sista inlägget på ACBOWL. Alla nödvändiga registreringar och liknande håller på att ske för att återigen ta platsen som kronjuvel när det gäller svenska bowlinghemsidor.

 

Sätt oss som startsida på din webbläsare så kommer vi bjuda på nyheter, information och överraskningar som är både för dig som sportbowlar och bara tycker det är kul att rulla klot…

 

 

Kai Pärnänen, Ordf. ACBF

 

Skribent: Kai Pärnänen

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Västerbottens Bowlingförbund
C/o Astrid Waller, Södra Obbolavägen 56
913 42 Obbola

Kontakt:
Tel: 0705851939
E-post: This is a mailto link

Se all info