Hoppa till sidans innehåll

Säkerhetsprotokoll

14 OKT 2020 17:06
Svenska Bowlingförbundet skickade under lördagsmorgonen (17 oktober) ut att uppdaterat säkerhetsprotokoll.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2020 17:06

Efter de senaste dagarnas skriverier och kommentarer om det uppdaterade säkerhetsdokumentet, kommer åter igen en uppdaterad version av dokumentet. Rekommendationerna är oförändrade sedan tidigare men vad och hur varje rekommendation ska tolkas, har blivit tydligare. 

Observera att detta utskick går till alla föreningar, SDF och hallar och vi ber er som har fått denna information, att hjälpa till med att sprida informationen så vi kan bowla och idrotta så tryggt som möjligt under den pågående pandemin.

Bowlingförbundets säkerhetsprotokoll vid tävlingsbowling under pandemin har uppdaterats för att förtydliga vissa delar. – Vi måste förstå allvaret av rådande situation och vi får inte slappna av, säger sportchef Michael Granström.

När det blev klart att den Nationella serien skulle köras igång i september tog Svenska bowlingförbundet tillsammans med Svenska hallägarförbundet fram ett Säkerhetsprotokoll före den första omgången. Protokollet innehåller direktiv och rekommendationer för att minska smittspridningen vid bland annat matchspel under Coronapandemin.

 Klicka på länken för att komma till säkerhetsprotokollet 

Artikel gällande säkerhetsprotokollet - https://www.swebowl.se/Nyheter/NyheterSwebowl/uppdateratsakerhetsprotokollunderpandeminvidmatch-ochtavlingsspel/

 

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info