Hoppa till sidans innehåll

Bowlingambassadörer

07 JAN 2017 12:22
På ordförandekonferensen i våras presenterade Stockholms bowlingförbund sitt ”Eldsjälsprojekt” där de på Birka-hallen i Stockholm hade en avlönad ”Eldsjäl” som jobbade med rekrytering.
– Det finns fler potentiella bowlare bland lösspelarna än vad ma
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2018 09:03

. I utskicket om projektet, som gått ut till distrikten, beskrivs det som:


”En person som brinner för bowlingen såsom ni och som kan hjälpa till med aktiviteter på hallen då ni inte kan vara på plats. Den där personen som kan ta hand om en grupp nybörjare i hallen, som kan vara behjälplig på en prova‐på‐aktivitet som ni så länge velat genomföra tillsammans med hallen. Någon som kan hjälpa till att fånga upp flera som spelar regelbundet men som aldrig varit med i en förening tidigare”

För att få det här att fungera på ett bra sätt går det nu, för alla distrikt, att söka bidrag från Svenska bowlingförbundet för att dra igång en sådan här satsning. 
- Man kan få bidrag på 5000 kr, säger Annika Kilander, utvecklingskonsulent rekrytering och fortsätter. 
- Det här kan få folk att börja prata om det, det kan bli ett koncept. Jag tror på det här.

Senast den femtonde januari ska ansökningarna vara inne hos This is a mailto link och besked lämnas senast den 25 januari 2017. 
- Förhoppningsvis kan de som börjar samtidigt utbyta erfarenheter och lära sig av varandra också. Vi hoppas att varje distrikt ska ha minst en hall med bowlingambassadör, säger Annika Kilander. 

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info